Yritys

UUDENKAUPUNGIN ISÄNNÖITSIJÄKESKUS

Uudenkaupungin Isännöitsijäkeskus on vuonna 1993 perustettu täyden palvelun isännöintitoimisto, joka tuottaa laadukkaita isännöinti- ja kiinteistönjohtopalveluja.

Myös vuokra-asuntojen välitys kuuluu toimintaamme.

Yhtiömme palveluksessa on viisi kiinteistöalan ammattilaista: kaksi isännöitsijää, kirjanpitäjä sekä kaksi kiinteistösihteeriä.

Toiminnassamme sovellamme elinkaariajattelua: Suunnitelmallisesti suoritetut korjaukset ovat pitkällä aikavälillä kaikkien etu: pakon edessä tehdyt korjaukset maksavat jopa kaksinkertaisesti verrattuna remontin oikea-aikaiseen teettämiseen.

Ammattitaitomme säilymisen varmistamme säännöllisellä täydennyskoulutuksella, kokemusten jakamisella sekä asiakastyytyväisyystutkimuksilla.

Olemme Suomen Isännöintiliiton jäsenyritys.

foot_isannointiliitto

Ammattitaito

Isännöitsijöiden Auktorisointiyhdistys ISA ry on myöntänyt 15.3.2016 ensimmäiset henkilöauktorisoinnit. Auktorisoinnin saadakseen isännöitsijällä on oltava riittävästi alan koulutusta, työkokemusta ja on osoitettava projektiosaamisensa useissa projekteissa. Lopuksi on vielä läpäistävä vaativa lakitentti. Auktorisoitu isännöitsijä sitoutuu ylläpitämään ammattitaitoaan osallistumalla alan koulutuksiin ja sitoutuu noudattamaan Isännöinnin eettisiä ohjeita.

Isännöitsijämme Esa ja Arttu Lehtosen ovat ainoat vakkasuomalaiset isännöitsijät, joilla on nyt oikeus käyttää AUKTORISOITU ISÄNNÖITSIJÄ-nimikettä.

Molemmilla isännöitsijöillämme on myös alan korkein tutkinto: johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinto, AIT

Isännöitsijämme ovat suorittaneet seuraavat alan koulutukset:

Arttu Lehtonen: Auktorisoitu isännöitsijä, AIT, ITS, ITS-TEK, IAT
Esa Lehtonen: Auktorisoitu isännöitsijä, AIT, FMA, ITS

Tutkinnot:

AIT: Johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinto

FMA: Kiinteistö- ja projektipäällikön tutkinto

ITS: Isännöitsijän tutkinto

ITS-TEK: Teknisen isännöitsijän tutkinto

IAT: Isännöinnin ammattitutkinto